Nobel combineert digitale met menselijke intelligentie. Wij gaan verder dan waar anderen stoppen.

Nobel verzorgt voor elke fase van een zakelijke relatie passende en feitelijke informatie. Altijd actueel en betrouwbaar !!

Ons ambachtelijk inzicht (met een bewezen historie van meer dan 45 jaar) in combinatie met het gebruik van de huidige data analyse mogelijkheden, maakt Nobel tot een uniek en ultra modern onderzoeksbureau. Wij zorgen voor validatie en verrijking van data; wij vinden correlaties en interpreteren feitelijke informatie. De uitkomst is een helder rapport met de uitgevoerde acties, de bevindingen en de conclusie/aanbeveling.

Nobel informeert over de solvabiliteit, kredietwaardigheid en moraliteit van particulieren en bedrijven in de meest uitgebreide zin van het woord.

Kredietonderzoeken Informatiebureau Nobel

Kredietonderzoeken

Je wilt graag weten met wie je zaken gaat doen en of deze zakenrelatie kredietwaardig is. Met onze kredietonderzoeken krijg je een actueel en betrouwbaar  inzicht in wie je klant is. Dit kan in de vorm van een standaard onderzoek of een uitgebreide variant, waarbij wij een breder bedrijfsbeeld samenstellen. Hierbij is er aandacht voor de bedrijfsstructuur, de financiële draagkracht en de achtergrond van bestuurder(s).

Verhaalonderzoeken Informatiebureau Nobel

Verhaalonderzoeken

Bij verhaalonderzoeken gaat Nobel de diepte in. De uitkomst is to-the-point, actueel en betrouwbaar. Met het verhaalonderzoek stelt Nobel je in staat om weloverwogen beslissingen over de vervolgstappen te nemen. Wij zoeken niet naar antwoorden, maar naar alle feiten.

Het verhaalonderzoek op personen richt zich op het achterhalen van de actuele bron van inkomsten van de aangevraagde persoon, het vermogen (waaronder bezit van onroerende zaken), de woon- en verblijfplaats en de bereikbaarheid. Waar mogelijk en gewenst benaderen wij de onderzochte persoon ook persoonlijk.

Bij bedrijfsonderzoeken stelt Nobel een breed bedrijfsbeeld samen, toegespitst op de bedrijfsstructuur, haar bestuurders, de financiële draagkracht en de aanwezige vermogensbestanddelen.

Speciale Onderzoeken

Speciale onderzoeken

Heb je nu een andere vraag en ben je benieuwd of wij je kunnen helpen? Schroom dan niet en stuur een email of bel gewoon naar 0186-618377. Wij helpen bijvoorbeeld ook bij:

  • Nabestaanden onderzoek
  • Woonfraude onderzoek
  • Adresverificatie BeNeLux en Duitsland
  • Bestuurdersonderzoek

Tarieven

Onze standaard type kredietonderzoeken kennen een vaste prijs. Voor de uitgebreide krediet-, verhaal- en speciale onderzoeken geeft Nobel vooraf, op basis van een kort vooronderzoek, een vrijblijvende prijsopgave. Zo weet je vooraf altijd wat je achteraf betaalt.

Online

Vanaf 23 april 2022 is het niet meer mogelijk online onderzoekrapporten aan te vragen. Het heeft de voorkeur uw aanvragen met bijlagen in te dienen via ons e-mailadres info@nobelinf.nl.