Informatiebureau Nobel

Wie is Nobel

Informatiebureau Nobel bestaat sinds 1978. Het bedrijf is door de heer Nobel opgericht, omdat veel deurwaarders behoefte hadden aan betrouwbare informatie inzake de inkomensverstrekker van een schuldenaar. In de afgelopen vijfenveertig jaar heeft Nobel haar activiteiten flink uitgebreid zonder haar ‘roots’ los te laten. Nobel verzamelt, valideert, interpreteert en adviseert. Nobel verstrekt gegevens over personen, bedrijven en instellingen. Nobel onderscheidt zich met haar uitgebreide en snelle service en het directe contact. Nobel verstrekt geen oude en statische big data, maar actuele en betrouwbare gegevens.

Zoeken, vinden, puzzelstukken met elkaar verbinden, interpreteren, helder rapporteren en als mediator optreden zit al 45 jaar in onze bedrijfsgenen. We zijn altijd betrouwbaar en integer.

Team Informatiebureau NobelNobel werkt onder andere voor het MKB, advocatuur, vastgoedinvesteerders, woningbouwcorporaties, banken, financieringsmaatschappijen, overheden, makelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Onze informatie stelt je in staat weloverwogen beslissingen te nemen met uitsluiting van zoveel mogelijk onzekerheden. Het helpt je om:

  • Relaties financieel te beoordelen.
  • Relaties te identificeren.
  • Een kosten-baten analyse te maken. Bijvoorbeeld bij gerechtelijke procedures.

De informatie die wij verstrekken is altijd feitelijk, actueel en betrouwbaar.

Onze werkwijze

Nobel werkt in een uiterst gevoelig segment waar vertrouwen het belangrijkste element is.
Vertrouwen en integriteit naar onze opdrachtgevers maar ook naar de onderzochte partijen.
Het opbouwen en behouden van vertrouwen vormt daarom de spil in al de werkzaamheden. Tact vormt daarbij de basis en het is ook het uitgangspunt van onze privacy policy.

Statische feiten en cijfers vertellen niet alles en daarom vertrouwen wij niet alleen op systemen, maar zoeken wij ook persoonlijk contact met degene die Nobel nader onderzoekt. Vanuit transparantie creëert Nobel de optimale mix tussen data en menselijke intelligentie.

Lees meer over onze onderzoeken